Locuri de mâncat shaorma în TM

  Am zis ”mâncat”, nu ”băgat”. Pentru că uneori la întrebarea „-băgăm o shaorma!?” greu se mai poate răspunde, unde o băgăm, cum o băgăm, dar mai ales, de ce băgăm, iar răspunsurile valide sunt doar cele, evident, științifice!
  Shaorma e controversată, mâncătorul de șaorma bârfit. Că-i simbol al sărăciei sau al bunelor maniere, simbioza dintre mâncător și produsul mâncat e în aceeași măsură banală, pe cât de ieșită din tipare este.
E ori rușinea pe care snobii și-o provoacă singuri coboarându-se (zic ei) la nivel de șaormă, ori e cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla după o noapte amețitoare de orice-ți provoacă foame. Subiect tabu sau motiv de ”depravare” gastronomică, parte din dieta zilnică sau sărbătoare, șaorma a fost cel puțin o dată pe buzele tuturor.
  A devenit banal să mănânci pe scaun, la masa fast-foodului, așa că am câteva idei pentru o listă cu provocări. Nu pentru că poți deveni penibil făcând asta, ci pentru că reacția celorlalți poate fi amuzantă. Și pentru că se poate ieși din zona de comfort, așa cum zilnic suntem îndemnați pe Facebook să o facem.

Shaorma are alt gust:

 - În timpul adunării grupului de suport pentru persoane care vor să slăbească.
 - În baloanele plutitoare de închiriat, pe Bega
 - În Muzeul de Artă, la vernisaj.
 - Pe hol, la Sala Capitol, în pauza concertului Filarmonicii
 - La terasa unui restaurant chinezesc.
 - De pe ea/el, dezbrăcați.
 - În apă, la ștrand
 - În autobus, linia 40, într-o marți la ora 7:00
 - Niciodată de pe jos!!
 - În Setup Venue, sâmbătă, în primele rânduri.
 - În sala de așteptare a unei stomatologii.
 - Într-un portbagaj închis, într-o mașină agitată, vineri seara la Iveco. :)

De neîncercat așa ceva acasă! Tu în ce locuri neobișnuite ai mânca o șaorma?